autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patison cu cascaval

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare, 2 oua, 2dl. smantana sau frisca pentru gatit, 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala ,se curata un patison de 600gr. La inceput il taiem in felii, apoi feliile in betisoare. Se fierb betisoarele de patison 5min. in apa sarata. Se strecoara si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt. Se amesteca bine 2oua intregi cu 2 dl. smantana sau frisca , putina nucsoara rasa, sare si punem compozitia peste patison. Se presara cascaval ras si se pune in cuptor pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patison cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete . Usturoiul se curata apoi se piseaza marunt .

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)

Amestecati 3 linguri de faina cu sare si piper.Se dau pulpele prin faina condimentata si se prajesc

20 voturi    8 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare
  • 2 oua
  • 2dl. smantana sau frisca pentru gatit
  • 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Supa-crema cu sfecla si dovleac