autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patison cu cascaval

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare, 2 oua, 2dl. smantana sau frisca pentru gatit, 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala ,se curata un patison de 600gr. La inceput il taiem in felii, apoi feliile in betisoare. Se fierb betisoarele de patison 5min. in apa sarata. Se strecoara si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt. Se amesteca bine 2oua intregi cu 2 dl. smantana sau frisca , putina nucsoara rasa, sare si punem compozitia peste patison. Se presara cascaval ras si se pune in cuptor pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patison cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de cartofi cu legume

Garnitura de cartofi cu legume

Se fierb cartofii taiati cubulete, in apa cu o lingura de vegeta, sare si patrunjel intreg. Se strecoara

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Punem ulei in cratița si lăsăm sa se încingă. Se adaugă ceapa și se gătește până

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare
  • 2 oua
  • 2dl. smantana sau frisca pentru gatit
  • 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Vinete umplute