autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patison cu cascaval

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare, 2 oua, 2dl. smantana sau frisca pentru gatit, 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala ,se curata un patison de 600gr. La inceput il taiem in felii, apoi feliile in betisoare. Se fierb betisoarele de patison 5min. in apa sarata. Se strecoara si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt. Se amesteca bine 2oua intregi cu 2 dl. smantana sau frisca , putina nucsoara rasa, sare si punem compozitia peste patison. Se presara cascaval ras si se pune in cuptor pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patison cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci cu usturoi verde și roșii cherry

Ciuperci proaspete, roșii cherry și usturoi verde. Cu doar 3 ingrediente putem realiza un prânz

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 600gr. patison(dovleac alb ,rotund),sare
  • 2 oua
  • 2dl. smantana sau frisca pentru gatit
  • 1lg. nucsoara,50gr. cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Nu numai ca este o bunatate, dar este o mancare usoara...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta