autor:

anca

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patisson (dovlecel plat) umplut

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Ingrediente
1 dovlecel patisson, 1 cartof mare, 1 morcaov mare, 1 ceapa mare, 2 oua, 125g urda, sare, piper, 50g cas sarat framantat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele).

Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare

Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea.

Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una.

Dam de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul.

Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat.

Dam la foc (180° sau th 6) 45 min

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Patisson (dovlecel plat) umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei

Sufleu de dovlecei

Spalam dovleceii si apoi ii dam prin razatoarea mare.Punem la incins ulei intr-o tigaie si calim

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf de orez cu ciuperci

Pilaf de orez cu ciuperci

Ceapa o tai marunt si o pui la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovul dat pe

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Tare mult imi place aspectul acestor dovlecei si cred ca sant gustosi !

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Nu am incercat patisson, dar am inteles ca este ca si dovlecelul. La slovaci se consuma patisson, dar romanca din mine inca nu a gatit asa ceva. Arata senzational.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel patisson
  • 1 cartof mare
  • 1 morcaov mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 125g urda
  • sare
  • piper
  • 50g cas sarat framantat

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

anca (Chef de cuisine)

Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Platou taranesc