autor:

anca

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patisson (dovlecel plat) umplut

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Ingrediente
1 dovlecel patisson, 1 cartof mare, 1 morcaov mare, 1 ceapa mare, 2 oua, 125g urda, sare, piper, 50g cas sarat framantat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele).

Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare

Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea.

Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una.

Dam de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul.

Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat.

Dam la foc (180° sau th 6) 45 min

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Patisson (dovlecel plat) umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu legume

Paella cu legume

Se calesc ceapa si usturoiul 2-3 min, dupa care se adauga restul legumelor taiate cubulete si se

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Tare mult imi place aspectul acestor dovlecei si cred ca sant gustosi !

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Nu am incercat patisson, dar am inteles ca este ca si dovlecelul. La slovaci se consuma patisson, dar romanca din mine inca nu a gatit asa ceva. Arata senzational.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel patisson
  • 1 cartof mare
  • 1 morcaov mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 125g urda
  • sare
  • piper
  • 50g cas sarat framantat

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

anca (Chef de cuisine)

Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Legume cu pipote si inimi