autor:

anca

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Patisson (dovlecel plat) umplut

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 02 septembrie 2012

Ingrediente
1 dovlecel patisson, 1 cartof mare, 1 morcaov mare, 1 ceapa mare, 2 oua, 125g urda, sare, piper, 50g cas sarat framantat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele).

Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare

Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea.

Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una.

Dam de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul.

Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat.

Dam la foc (180° sau th 6) 45 min

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Patisson (dovlecel plat) umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Vanatoresc (Cacciatore)

Pui Vanatoresc (Cacciatore)

O reteta deosebita cu un sos minunat, aromat si plin de savoare. Nu este deloc complicata si ce sa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mancare de varza

mancare de varza

Se da varza prin razatoarea mare si se sareaza dupa gust. Apoi se caleste in ulei adaugandu-se apa

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Tare mult imi place aspectul acestor dovlecei si cred ca sant gustosi !

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Nu am incercat patisson, dar am inteles ca este ca si dovlecelul. La slovaci se consuma patisson, dar romanca din mine inca nu a gatit asa ceva. Arata senzational.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel patisson
  • 1 cartof mare
  • 1 morcaov mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 125g urda
  • sare
  • piper
  • 50g cas sarat framantat

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri

anca (Chef de cuisine)

Multumesc frumos pt comentarii, intr adevar arata super, si e f bun la gust, merita incercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cartofi prajiti cu cascaval