1.Se amesteca faina, untul si zaharul.Se adauga oul si se framanta bine.
Se formeaza o minge din aluat, se inveleste in folie de plastic si se baga la frigider o ora.
2.Se preincalzeste cuptorul la 170 grade.Se intinde aluatul in tava (patrata, daca este posibil) unsa cu unt. Se inteapa aluatul cu o furculita.Se coace 20 de minute,dar atentie sa nu se rumeneasca.
3.Intre timp,se pregateste umplutura.Se rade coaja de la o lamaie, apoi se adauga sucul de la cele 3 lamai.Se amesteca coaja de lamaie, sucul de lamaie, ouale , zaharul si faina.Aceasta compozitie se rastoarna peste aluatul copt timp de 20 de minute.Se mai coace inca 25 de minute, se scoate din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, se taie patrate si se pudreaza cu zahar praf.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii