Se incalzeste cuptorul la o temperatura de 205 grade Celsius. Se unge o tava de 22x33 cm cu unt sau ulei.
Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mediu si se caleste ceapa pana se inmoaie.
Se imprastie branza Cheddar pe fundul tavii apoi se adauga ciupercile, maslinele, ceapa prajita, sunca si ardeiul iute. Intr-un bol se amesteca ouale bine, se adauga laptele si se asezoneaza cu sare si piper. Se toarna apoi ouale peste ingredientele din tava, fara insa a se amesteca.
Se da la cuptor, fara a se acoperi, pentru 30 de minute sau pana cand centrul nu mai este moale si omleta devine maronie deasupra. Se lasa sa se raceasca putin, se taie apoi in patratele si se serveste.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii