Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Ingrediente
patrunjel, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Peste el se pune sare, se amesteca, dupa care se baga in borcan, indesandu-se cu o lingura. Trebuie sa ii punem sare indeajuns, pentru a nu se strica. Borcanele se baga in debara la rece pentru iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "patrunjel la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
zaharia , 10 mai 2020
In legatura cu cantitatea de sare.Se pune indeajuns ras sau cu varf?