autor:

Camelia Grosu

» » Conserve si muraturi

Patrunjel pentru iarna

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2010

Ingrediente
-un brat de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 4h

2 voturi

Mod de preparare

Am avut anul acesta o samanta tare buna de patrunjel pe care am sa incerc sa nu o pierd. Are frunza mare si a rasarit tot.
Am taiat cu cutitul jumatate din recolta si am luat fir cu fir si i-am rupt frunzulitele. L-am pus apoi in chiuveta, l-am spalat bine, l-am lasat la scurs, apoi l-am pus pe mai multe prosoape sa se scurga bine. L-am lasat cateva ore la zvantat, apoi l-am pus in pungi pe care le-am bagat la congelator. Iarna iau cate o mana dintr-o punga si o toc asa inghetata cum este.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel pentru iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ciusca si dovlecei in otet - reteta casei

Ciusca si dovlecei in otet - reteta casei

Ardeii se spala , se taie rondele si se spala bine pentru a se indeparta toate semintele . Dovleceii

6 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de vişine

Dulceaţă de vişine

Cu gândul la nişte clătite sau un griş cu lapte peste care punem nişte dulceaţă de vişine,

7 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Se simte ca vine toamna.Deja ai pregatit verdeata pentru iarna.Bravo.

Dificultate

Redusa

Timp

4h

2 voturi

Ingrediente

  • -un brat de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Varadi Silvia

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Se simte ca vine toamna.Deja ai pregatit verdeata pentru iarna.Bravo.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti la otet