Reteta postata pe: 18 august 2010
Ingrediente
-un brat de patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
Mod de preparare
Am avut anul acesta o samanta tare buna de patrunjel pe care am sa incerc sa nu o pierd. Are frunza mare si a rasarit tot.
Am taiat cu cutitul jumatate din recolta si am luat fir cu fir si i-am rupt frunzulitele. L-am pus apoi in chiuveta, l-am spalat bine, l-am lasat la scurs, apoi l-am pus pe mai multe prosoape sa se scurga bine. L-am lasat cateva ore la zvantat, apoi l-am pus in pungi pe care le-am bagat la congelator. Iarna iau cate o mana dintr-o punga si o toc asa inghetata cum este.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel pentru iarna" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardeii se spala , se taie rondele si se spala bine pentru a se indeparta toate semintele . Dovleceii
6 voturi
2 comentarii
30 min
Cu gândul la nişte clătite sau un griş cu lapte peste care punem nişte dulceaţă de vişine,
7 voturi
7 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate