autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pavlova expres

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 20 de bezele mici, - 500 ml de frişcă, - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni, frăguţe, zmeură)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dacă folosiţi fructe congelate, să le decongelaţi înainte de folosire.
Intr-un platou de sticlă mai adânc, puneţi un rând de bezele, apoi un rând de frişcă, fructe roşii, frişcă, bezele şi decoraţi cu fructele păstrate în acest scop.
Serviţi imediat să nu se moaie bezelele..
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova expres" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Masa de fructe pt copii mofturosi

Masa de fructe pt copii mofturosi

Intrun bol razuim merele spalate, curatate, banana decojita, apoi biscuitii. Le amestecam toate bine

6 voturi    10 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu capsuni

Cheesecake cu capsuni

Blatul: Maruntim fin biscuitii si punem peste ei untul topit.Amestecul il punem intr-o forma rotunda

14 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapida Pavlova!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 20 de bezele mici
  • - 500 ml de frişcă
  • - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni
  • frăguţe
  • zmeură)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapida Pavlova!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Chec rotund cu cacao