autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pavlova expres

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 20 de bezele mici, - 500 ml de frişcă, - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni, frăguţe, zmeură)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dacă folosiţi fructe congelate, să le decongelaţi înainte de folosire.
Intr-un platou de sticlă mai adânc, puneţi un rând de bezele, apoi un rând de frişcă, fructe roşii, frişcă, bezele şi decoraţi cu fructele păstrate în acest scop.
Serviţi imediat să nu se moaie bezelele..
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova expres" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulouri cu crema de alune de padure

Rulouri cu crema de alune de padure

Dintre rulourile pregatite pana acum, acestea cu crema de alune de padure mi-au placut cel mai mult. Mod

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de nuci verzi

Dulceata de nuci verzi

Se vor folosi nuci crude, care au inca partea lemnoasa. Se va pregati un vas cu apa rece si suc de

2 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapida Pavlova!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 20 de bezele mici
  • - 500 ml de frişcă
  • - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni
  • frăguţe
  • zmeură)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapida Pavlova!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chec cu ciocolata si vanilie