autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Dulciuri diverse

Pavlova expres

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
- 20 de bezele mici, - 500 ml de frişcă, - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni, frăguţe, zmeură)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dacă folosiţi fructe congelate, să le decongelaţi înainte de folosire.
Intr-un platou de sticlă mai adânc, puneţi un rând de bezele, apoi un rând de frişcă, fructe roşii, frişcă, bezele şi decoraţi cu fructele păstrate în acest scop.
Serviţi imediat să nu se moaie bezelele..
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova expres" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cupa de crema si fructe

Cupa de crema si fructe

Crema: se pune laptele intr-o cratita la fiert la foc mic impreuna cu jumatate din cantitatea de

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Rapida Pavlova!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 20 de bezele mici
  • - 500 ml de frişcă
  • - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni
  • frăguţe
  • zmeură)

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Rapida Pavlova!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema de vanilie