autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Payeia cu carne de vita.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm., 1/4 pahar ulei de masline, 2cepi taiate marunt, 3 catei de usturoi, 11/2 pahar orez rotund, 1rosie taiata in cuburi, 3pahare de apa fierbinte, 200 gr de cabanus, 3rosii taiate in 8bucati, 1pahar de mazare proaspata sau inghetata, 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta, 1lingurita de camun, 1lingurita de carcum, 1lingurita de paprica dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.
Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.
Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Payeia cu carne de vita." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Tocanita taraneasca de porc cu ciuperci si pita de casa.

Am cuaratat cartofii si i-am taiat cuburi, ciupercile le-am spalat foarte bine pentru ca eu nu le

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei cu smatana si mamaliguta

Ficatei cu smatana si mamaliguta

Se caleste o ceapa, dupa ce s-a calit se pun ficatei si se mai lasa la calit 5 minute. Se adauga

7 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm.
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 2cepi taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar orez rotund
  • 1rosie taiata in cuburi
  • 3pahare de apa fierbinte
  • 200 gr de cabanus
  • 3rosii taiate in 8bucati
  • 1pahar de mazare proaspata sau inghetata
  • 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta
  • 1lingurita de camun
  • 1lingurita de carcum
  • 1lingurita de paprica dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
FLOAREA-SOARELUI