autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Payeia cu carne de vita.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm., 1/4 pahar ulei de masline, 2cepi taiate marunt, 3 catei de usturoi, 11/2 pahar orez rotund, 1rosie taiata in cuburi, 3pahare de apa fierbinte, 200 gr de cabanus, 3rosii taiate in 8bucati, 1pahar de mazare proaspata sau inghetata, 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta, 1lingurita de camun, 1lingurita de carcum, 1lingurita de paprica dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.
Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.
Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Payeia cu carne de vita." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm.
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 2cepi taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar orez rotund
  • 1rosie taiata in cuburi
  • 3pahare de apa fierbinte
  • 200 gr de cabanus
  • 3rosii taiate in 8bucati
  • 1pahar de mazare proaspata sau inghetata
  • 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta
  • 1lingurita de camun
  • 1lingurita de carcum
  • 1lingurita de paprica dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rulouri din piept de pui