autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Payeia cu carne de vita.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm., 1/4 pahar ulei de masline, 2cepi taiate marunt, 3 catei de usturoi, 11/2 pahar orez rotund, 1rosie taiata in cuburi, 3pahare de apa fierbinte, 200 gr de cabanus, 3rosii taiate in 8bucati, 1pahar de mazare proaspata sau inghetata, 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta, 1lingurita de camun, 1lingurita de carcum, 1lingurita de paprica dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.
Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.
Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Payeia cu carne de vita." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Tocanita de porc cu cartofi si mazare

Spalam pulpa de porc, o tamponam cu un servet de bucatarie apoi o taiem bucati potrivite. Cartofii

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui, surpriza

Pulpe de pui, surpriza

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara.

125 voturi    23 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm.
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 2cepi taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar orez rotund
  • 1rosie taiata in cuburi
  • 3pahare de apa fierbinte
  • 200 gr de cabanus
  • 3rosii taiate in 8bucati
  • 1pahar de mazare proaspata sau inghetata
  • 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta
  • 1lingurita de camun
  • 1lingurita de carcum
  • 1lingurita de paprica dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
pirjoale moldovenesti