autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Payeia cu carne de vita.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm., 1/4 pahar ulei de masline, 2cepi taiate marunt, 3 catei de usturoi, 11/2 pahar orez rotund, 1rosie taiata in cuburi, 3pahare de apa fierbinte, 200 gr de cabanus, 3rosii taiate in 8bucati, 1pahar de mazare proaspata sau inghetata, 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta, 1lingurita de camun, 1lingurita de carcum, 1lingurita de paprica dulce

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.
Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.
Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Payeia cu carne de vita." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Cu Legume La Cuptor

Porc Cu Legume La Cuptor

Se spala carnea sub un jet de apa rece si se taie in bucati potrivite. Se taie legumele in cuburi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in manta de bacon

Rulada de pui in manta de bacon

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm.
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 2cepi taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar orez rotund
  • 1rosie taiata in cuburi
  • 3pahare de apa fierbinte
  • 200 gr de cabanus
  • 3rosii taiate in 8bucati
  • 1pahar de mazare proaspata sau inghetata
  • 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta
  • 1lingurita de camun
  • 1lingurita de carcum
  • 1lingurita de paprica dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Asa cum am facut payeia cu carne se poate face si cu pasare si iese la fel de bine si gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ardei umpluti si sos