autor:

Popa Marius

» » Mancaruri cu carne

Pelimeni cu carne

Autor: Popa Marius (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popa Marius (Maestru bucatar)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
3 pahare - faina alba de grau,1/2 lingurita sare, 1 ou, 1 pahar de lapte cu apa ( 1/2din fiecare), 1 ceapa, 1/4 kg carne tocata porc / vita

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toarna faina intr-un castron, se adauga laptele cu apa si oul si sarea, se amesteca bine bine ... ca sa nu ramana cocoloase. Dupa care se lasa pe masa cu o carpa peste aluat timp de 40 de minute.

Ceapa se toaca marunt sau se da prin masina de carne si se amesteca cu carnea, iar acesta va fi umplutura pelimenilor.

Cu sucitorul se intinde o parte din aluat si se aseaza pe forma intr-un strat subtire ... dupa, se pune carnea in gaurile formei, iar dupa ce am umplut toate gaurile se mai pune un strat de aluat pe forma peste carne si cu sucitorul se apasa pe forma pana ies prin gauri ... daca nu aveti forma pentru pelimeni puteti sa intindeti aluatul pe masa si sa faceti forme rotunde cu paharul, la mijoc cate o lingurita de carne si sa le impaturati in doua.

Dupa ce ati terminat cu aluatul si umplutura puneti o oala cu apa la foc sa fiarba si cand aceasta a inceput sa fiarba le dam drumu la pelimeni in apa, sunt gata cand se ridica la suprafata ... in timpul fierberii mai amestecati din cand in cand cu o lingura sa nu se prinda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pelimeni cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata cu varza rosie

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Supa buna de taitei

Supa buna de taitei

Se opareste carnea, se spala bine, se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumeaza daca e nevoie. Cand

10 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Stati , 06 mai 2014

    super

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 pahare - faina alba de grau,1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 pahar de lapte cu apa ( 1/2din fiecare)
  • 1 ceapa
  • 1/4 kg carne tocata porc / vita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Supa de bob verde cu carne de vita si iaurt-specific tarilor arabe