autor:

Popa Marius

» » Mancaruri cu carne

Pelimeni cu carne

Autor: Popa Marius (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Popa Marius (Maestru bucatar)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
3 pahare - faina alba de grau,1/2 lingurita sare, 1 ou, 1 pahar de lapte cu apa ( 1/2din fiecare), 1 ceapa, 1/4 kg carne tocata porc / vita

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toarna faina intr-un castron, se adauga laptele cu apa si oul si sarea, se amesteca bine bine ... ca sa nu ramana cocoloase. Dupa care se lasa pe masa cu o carpa peste aluat timp de 40 de minute.

Ceapa se toaca marunt sau se da prin masina de carne si se amesteca cu carnea, iar acesta va fi umplutura pelimenilor.

Cu sucitorul se intinde o parte din aluat si se aseaza pe forma intr-un strat subtire ... dupa, se pune carnea in gaurile formei, iar dupa ce am umplut toate gaurile se mai pune un strat de aluat pe forma peste carne si cu sucitorul se apasa pe forma pana ies prin gauri ... daca nu aveti forma pentru pelimeni puteti sa intindeti aluatul pe masa si sa faceti forme rotunde cu paharul, la mijoc cate o lingurita de carne si sa le impaturati in doua.

Dupa ce ati terminat cu aluatul si umplutura puneti o oala cu apa la foc sa fiarba si cand aceasta a inceput sa fiarba le dam drumu la pelimeni in apa, sunt gata cand se ridica la suprafata ... in timpul fierberii mai amestecati din cand in cand cu o lingura sa nu se prinda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pelimeni cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui

Piccata cu piept de pui

Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de

30 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Stati , 06 mai 2014

    super

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 pahare - faina alba de grau,1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 pahar de lapte cu apa ( 1/2din fiecare)
  • 1 ceapa
  • 1/4 kg carne tocata porc / vita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana