Se toarna faina intr-un castron, se adauga laptele cu apa si oul si sarea, se amesteca bine bine ... ca sa nu ramana cocoloase. Dupa care se lasa pe masa cu o carpa peste aluat timp de 40 de minute.
Ceapa se toaca marunt sau se da prin masina de carne si se amesteca cu carnea, iar acesta va fi umplutura pelimenilor.
Cu sucitorul se intinde o parte din aluat si se aseaza pe forma intr-un strat subtire ... dupa, se pune carnea in gaurile formei, iar dupa ce am umplut toate gaurile se mai pune un strat de aluat pe forma peste carne si cu sucitorul se apasa pe forma pana ies prin gauri ... daca nu aveti forma pentru pelimeni puteti sa intindeti aluatul pe masa si sa faceti forme rotunde cu paharul, la mijoc cate o lingurita de carne si sa le impaturati in doua.
Dupa ce ati terminat cu aluatul si umplutura puneti o oala cu apa la foc sa fiarba si cand aceasta a inceput sa fiarba le dam drumu la pelimeni in apa, sunt gata cand se ridica la suprafata ... in timpul fierberii mai amestecati din cand in cand cu o lingura sa nu se prinda.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii