Se fierb pastele. Se taie ardeii in cubulete mici de 5 mm si se calesc. Se adauga usturoiul pisat.
Se adauga rosiile in bulion, maruntindu-se rosiile.
Se adauga 1/4 ardei iute sau boia iute - sosul final trebuie sa fie f. iute (arrabiata = infuriata).
Se adauga sare si piper dupa gust. Se opreste focul si se adauga busuiocul
Se pun pastele in castonase, se adauga sos pe cat suporta fiecare o mancare iute, se dupa preferinte se presara parmezan.
Se serveste seara, cu o floare pe masa, lumanari aprinse, intr-o companie placuta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii