Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Pastele se fierb intr-o craticioara in apa cu sare.
Carnea de pui tocata se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa putina sa se prajeasca.
Se pune putina apa si vinul alb, lasam la foc potrivit sa fiarba.
Dupa circa 10 minute, se pune ceapa taiata solzisori, se pune apa, cat sa acopere si condimente.
Cand zeama scade, se pune mazarea scursa si rosia data pe razatoarea mare si se ia un polonic din zeama in care au fiert pastele.
Se pune si smantana, se mai subtiaza cu putina zeama de la paste si se pun si pastele fierte.
Se lasa cateva minute pana scade zeama, iar pastele se amesteca cu gustul sosului.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii