Fierbeti niste apa cu sare si cand da in clocot adaugati pastele. Fierbeti 8-10 min apoi le strecurati, treceti printr-un jet de apa rece si adaugati 1 lingura din uleiul de la rosii.
Intr-o tigaie mai mare prajiti brocoli, ardeiul gras taiat bucatele, dovleceii taiati cubulete pana se evapora lichidul. Si legumele se prajesc putin (nu adaugati niciun fel de ulei).
Intr-o alta tigaie puneti restul de ulei de la rosii si prajiti putin usturoiul, adaugati rosiile taiate bucatele si tineti pe foc pana se patrund (aici putei adauga si 150 gr prosciutto daca nu tineti post sau nu sunteti fan al mancarurilor vegetariene).
Intr-un castron, amestecati legumele cu rosiile si cu pastele si adaugati branza rasa. Puneti totul intr-un vas termorezistent si dati la cuptorul incins(180 de grade) pentru 30-40 minute. Apoi, pennele cu legume vor fi gata!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii