Incingeti uleiul intr-o cratita si rumeniti usturoiul tocat marunt. Adaugati apoi 1/4 din busuioc (taiat cu foarfeca) si rosiile taiate bucati, amestecati si lasati-le sa fiarba, pana ce se ingroasa sosul. Gustati de sare si piper si incorporati si busuiocul ramas.
Fierbeti macaroanele „al dente” in apa cu sare si lasati-le sa se scurga.
Puneti-le intr-o cratita impreuna cu uleiul de masline si lasati-le pe foc sa se incinga. Adaugati otetul si zaharul si amestecati, pana ce se rumenesc macaroanele.
Incorporati jumatate din parmezanul ras si sosul de rosii si serviti-le calde, cu restul de branza rasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii