autor:

alina

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Penne cu ton si masline

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 320 g penne, , 160 g ton in ulei,, 20 g concentrat de rosii, , 50 g masline fara samburi, , 1 catel de usturoi, , 3-4 fileuri de peste sarat (ansoa), , 1 lingura de concentrat de peste.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Taiem fin usturoiul si fileuri de peste sarat. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline distuim 2 minute usturoiul cu pestele. Adaugam concentratul de rosii si putina apa sa se dizolve si mai fierbem 2-3 minute. Dupa adaugam maslinele taiate rondele si tonul scurs de ulei. Lasam sa fiarba circa 5 minute. Intre timp, fierbem pastele si le strecuram , le amestecam bine cu sosul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Spaghetele se fierb urmand instructiunile de pe pachet. In apa pentru spaghete se pune un praf de

377 voturi    26 comentarii
45 min
Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

  • chima mihaela

    chima mihaela (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    am incercat-o,este foarte gustoasa!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Foarte bune,se cunoaste ca stai in italia.Felicitari.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      foarte bune,imi plac!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

33 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 320 g penne
  • 160 g ton in ulei,
  • 20 g concentrat de rosii
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 fileuri de peste sarat (ansoa)
  • 1 lingura de concentrat de peste.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu legume