autor:

alina

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Penne cu ton si masline

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 320 g penne, , 160 g ton in ulei,, 20 g concentrat de rosii, , 50 g masline fara samburi, , 1 catel de usturoi, , 3-4 fileuri de peste sarat (ansoa), , 1 lingura de concentrat de peste.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Taiem fin usturoiul si fileuri de peste sarat. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline distuim 2 minute usturoiul cu pestele. Adaugam concentratul de rosii si putina apa sa se dizolve si mai fierbem 2-3 minute. Dupa adaugam maslinele taiate rondele si tonul scurs de ulei. Lasam sa fiarba circa 5 minute. Intre timp, fierbem pastele si le strecuram , le amestecam bine cu sosul format.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se face o maia din drojdie, 1 lingurita de zahar, 3-4 linguri faina si putina apa calda si se lasa

3 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

Batem oul, adaugam apa si apoi drojdia faramitata. Batem cu telul pana se topeste drojdia, apoi punem

0 voturi    0 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

  • chima mihaela

    chima mihaela (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    am incercat-o,este foarte gustoasa!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    Foarte bune,se cunoaste ca stai in italia.Felicitari.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      foarte bune,imi plac!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

33 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 320 g penne
  • 160 g ton in ulei,
  • 20 g concentrat de rosii
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 fileuri de peste sarat (ansoa)
  • 1 lingura de concentrat de peste.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie