Autor:
anuta (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2018
Ingrediente
un pepene galben mai mic,o mana de boabe de struguri Kis-mis(fara samburi,struguri pentru a obtine stafidele),cateva boabe de struguri negri,2-3 piersici,2 felii de pepene rosu,cateva cirese confiate,100 ml sirop concentrat de afine,un plic de gelatina(10 g)
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se spala pepenele apoi taie in doua jumatati egale.O jumatate o curatam de miez cu o lingura lasand cam 1 cm de miez pe coaja,cealalta jumatate ,taiem cateva feliute in cubulete mici,taiem si miezul de pepene rosu,in cubulete,strugurii ii spalam si brobonim,piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece,apoi o topim la bain marin si o turnam in siropul de coacaze.Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben,se preseaza usor sa se aseze fructele apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina.Se da la rece cel putin 2-3 ore apoi se taie felii si se servesc ca desert.Este delicis,racoritor si foarte apetisant!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene galben cu fructe in aspic" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Craciun
Se separa ouale. Galbenusurile se bat foarte bine cu zaharul. Se pun apoi mascarpone si esenta de
21 voturi
14 comentarii
20 min
Maia:
100 ml lapte se fierbe si apoi se adauga 1 lingura de faina si se amesteca bine.Se lasa la
7 voturi
3 comentarii
3h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate