Se spala pepenele apoi taie in doua jumatati egale.O jumatate o curatam de miez cu o lingura lasand cam 1 cm de miez pe coaja,cealalta jumatate ,taiem cateva feliute in cubulete mici,taiem si miezul de pepene rosu,in cubulete,strugurii ii spalam si brobonim,piersicile se taie si ele in bucatele mici.
Se hidrateaza geletina in 100 ml apa rece,apoi o topim la bain marin si o turnam in siropul de coacaze.Toate fructele se amesteca intr-un castronel si apoi se umple jumatatea de pepene galben,se preseaza usor sa se aseze fructele apoi turnam deasupra lor siropul cu gelatina.Se da la rece cel putin 2-3 ore apoi se taie felii si se servesc ca desert.Este delicis,racoritor si foarte apetisant!!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii