Pepene galben trandafiriu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pepene galben trandafiriu

Ingrediente

  • 1 pepene galben de 1 kg
  • 5 linguri miere de trandafiri, 200 ml lichior trandafiri (made in Bulgaria)

Mod de preparare

Pepene se spala, se taie in doua si i se scot semintele. Il taiem felii, ii scoatem coaja si il facem cuburi mari. Cuburile de pepene le punem intr-un castron, le ungem cu mierea de trandafiri si le stropim cu lichiorul. Se lasa la macerat 30 minute. Daca frigiderul este plin, pentru a-si pastra aromele, este de preferat sa se lase la macerat cu cuburi de gheata la temperatura camerei.

Se serveste in cupe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise