Pepene galben, umplut cu fructe

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
medie
Pepene galben, umplut cu fructe

Ingrediente

  • -1 pepene galben de 1kg
  • -300g compot de fructe, asortate ( struguri, piersici, ananas, cirese, pere)
  • -cca 150ml zeama de la compotul de fructe ( depinde cat intra in pepene)

Mod de preparare

Pepenele galben si compotul, se lasa la frigider, cateva ore.

Apoi, se ia pepenele galben, iar la un capat se taie, asa incat, partea taiata sa aiba rol de capac.

Cu o lingura se scot semintele. Iar cu un cutit, se taie miezul, de pe coaja. Trebuie avut grija, ca sa nu se rupa, coaja.

Dupa ce a fost scos tot miezul, din pepenele galben, se pun fructele din compot, cateva bucatele de pepene galben si zeama de compot.

Se pune capacul pe pepene si se mai da la frigider pt cel putin 1 h.

Se serveste, rece ca si aperitiv racoros si delicios.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor