autor:

Mihaela Tanasa

» » Dulciuri diverse

Pere cu ciocolata

Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 g pere din conserva, 200g ciocolata topita, 200 g inghetata de vanilie, 200 g frisca, fructe confiate sau dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

- Se taie perele in sferturi si se aseaza in cupe.
- Peste ele se pun inghetata si ciocolata topita.
- Deasupra se monteaza frisca.
- Se coloreaza, dupa preferinta, cu fructe confiate sau dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de pere cu ciocolata

Tort de pere cu ciocolata

Mixam bine ouale intregi cu zaharul adaugandu-l putin cate putin,pana devin o crema spumoasa;Adaugam

2 voturi    9 comentarii
55 min
Torturi
Pere in sos de ciocolata

Pere in sos de ciocolata

Intr-o cratita punem apa, sucul de portocala, zaharul si punem la fiert.Pana incepe lichidul sa fiarba,

6 voturi    2 comentarii
40 min
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g pere din conserva
  • 200g ciocolata topita
  • 200 g inghetata de vanilie
  • 200 g frisca
  • fructe confiate sau dulceata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolata de casa