Decojeste perele lãsând partea cu piciorusul intactã, taie baza perei putin sã stea in picioare.
Într-o oalã pune la fiert apa, vinul rosu si zahãrul. Când începe sa fiarbã pune perele in picioare sau culcate, coaja de lãmâie si scortisoara. Lasã sã fiarbã circa de 20-30 min la foc mic, depinde de calitatea perelor...ar fi bine sã incerci cu o scobitoare para.
Scoate din sos si pãstreazã deoparte; lasã sosul sa fiarbã in continuare si pune vinul de Porto, lasã sã fiarbã pânã ajunge la punctul de sirop si toarnã peste pere.
Eu prefer sa le servesc reci cu ingheatã.
Pofta mare.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii