Ingrediente
8 pere medii tari, 1,5l vin rosu, 10 linguri zahar, 2 lingurite praf de scortisoara, 4-5 stele de anason, 1 lingurita praf de anason.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
16 voturi
Ingrediente
8 pere medii tari, 1,5l vin rosu, 10 linguri zahar, 2 lingurite praf de scortisoara, 4-5 stele de anason, 1 lingurita praf de anason.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
16 voturi
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
Simplu si delicios.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2010
Ce bune trebuie sa fie! Voi imbata si eu niste pere, dar cu vin autohton.
husni (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Am mincat desertul asta,cu f.multi ani,in urma. Nu l-am facut niciodata.Dar,sigur,voi imbata niste pere,in stilul tau. Felicitari pt prezentare..................
Redusa
45 min
16 voturi
mihai (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Va multumesc,mult pentru apreciere. Retetele portugheze sunt foarte simple si gustoase.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Excelente...Si noua ne plac tare mult aceste combinatii...Felicitari...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Super!***** Ne-am imbatat !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010
Asa este Mihai, adorãm aceste pere imbãtate!!! felicitãri pt. retetã si prezentare :)