Mod de preparare
se adauga perele spalate bine (de preferinta pere mici)..
cand acestea s-au inmuiat se scot
continuam fierberea vinului pana obtinem un sirop putin mai consistent
se servesc reci ..langa o inghetata ar fii de preferat:))
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012
Apetisante!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012
Sunt delicioase!
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010
O bunatate !
Redusa
45 min
11 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Tare bune.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Sunt tare gustoase.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
sunt f. bune,dar incearca sa faci si decojite.O sa intre vinul mai bine in ele!oricum fiecare cu gustul lui......
mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
Tre sa fie tare bune...........
joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
am auzit ca-s foarte gustoase
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
Sunt foarte bune,numai ca eu le curat de coaja.