autor:

motosca mariana

» » , Dulciuri diverse, Sucuri si compoturi de fructe

pere in vin

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
pere, vin rosu, zahar, scortisoara baton

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara
se adauga perele spalate bine (de preferinta pere mici)..
cand acestea s-au inmuiat se scot
continuam fierberea vinului pana obtinem un sirop putin mai consistent

se servesc reci ..langa o inghetata ar fii de preferat:))
Daca ti-a placut reteta noastra "pere in vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)

Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)

Curatam perele de coarja fara sa scoatem coditele. Punem intr-o cratita adanca perele cu zaharul,

15 voturi    7 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pere in sos de vin

Pere in sos de vin

Spalam perele, le decojim si unde sunt patate le taiem. Intr-un vas mai inalt punem vinul impreuna

6 voturi    11 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Apetisante!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Sunt delicioase!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Tare bune.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Sunt tare gustoase.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      sunt f. bune,dar incearca sa faci si decojite.O sa intre vinul mai bine in ele!oricum fiecare cu gustul lui......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Tre sa fie tare bune...........

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      am auzit ca-s foarte gustoase

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Sunt foarte bune,numai ca eu le curat de coaja.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • pere
  • vin rosu
  • zahar
  • scortisoara baton

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Apetisante!!!

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Compot de piersici