Reteta postata pe: 23 mai 2008
Ingrediente
½ceasca vin rosu (cu cât este mai bun vinul, cu atât mai buna este reteta), ½ ceascade zahar zeama din, ½ lamâie, ½ kg cirese fara sâmburi, 2 pere decjite si taiate, 2 felii de blat de tort unt fin dupa gust frisca drept topping
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Pune zaharul vinul si zeama de lamâie într-o oala medie. Amesteca pâna când se dizolva zaharul. Adauga ciresele si amesteca din nou. Încalzeste amestecul pâna începe sa fiarba, apoi micsoreaza focul si lasa-l asa timp de zece minute.
Adauga si perele si mai fierbe la foc mic înca 5 minute. Întinde unt si pesmet peste cele doua felii de blat. Apoi adauga amestecul. Se serveste cald garnisit cu frisca. Se obtin doua portii.
Daca ti-a placut reteta noastra "pere si cirese senzuale" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate