Se da prin masina de tocat 1/2 kg. de carne macra mai grasuta, o ceapa tocata si rumenita in putina untura, miezul de la o felie de paine groasa cat doua degete inmuiata in apa si stoarsa, un morcov si un cartof curatat. Acestea se amesteca cu un ou, sare, piper, patrunjel si marar tocat. Se fac in mana mici perisoare rotunde, care se dau in faina si se prajesc in untura. Se aseaza intr-o cratita. Se face deoparte un rantas alb din jumatate lingura de unt, cu jumatate lingura de faina. Se stinge cu o ceasca de lapte sau de apa. Se amesteca cu o ceasca de smantana, se pune un praf de sare, o lingurita de patrunjel sau marar tocat fin, se toarna deasupra perisoarelor si se lasa sa fiarba putin la foc mic. Un foc iute taie smantana.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii