Perisoare cu verdeata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg carne
  • 2 oua
  • 6 cepe
  • 1 felie franzela
  • 1 cartof
  • ½ morcov
  • ½ telina rasa
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri grasime
  • multa verdeata(patrunjel si marar verde)
  • sare
  • smintina

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata , ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, o parte din verdeata si sare. Se fac perisoare si se tavalesc prin partea ramasa de verdeata tocata marunt, se scufunda intr-un vas cu apa clocotita, atit cit sa le cuprinda. Se dau 1-2 clocote. Se adauga trei sferturi din paharul de smintina amestecat cu o lingurita faina. Se lasa sa fiarba la cuptor pina ce scad bine. Vara se adauga si rosii curatate de pielite si seminte.

Se servesc cu patrunjel si marar verde presarat pe deasupra si restul de smintina proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise