Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata , ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, o parte din verdeata si sare. Se fac perisoare si se tavalesc prin partea ramasa de verdeata tocata marunt, se scufunda intr-un vas cu apa clocotita, atit cit sa le cuprinda. Se dau 1-2 clocote. Se adauga trei sferturi din paharul de smintina amestecat cu o lingurita faina. Se lasa sa fiarba la cuptor pina ce scad bine. Vara se adauga si rosii curatate de pielite si seminte.
Se servesc cu patrunjel si marar verde presarat pe deasupra si restul de smintina proaspata
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii