autor:

My Fancy Cake

» » Mancaruri cu carne

Perisoare de primavara cu sos de smantana

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2011

Ingrediente
300 gr carne curcan tocata, 1 legatura mica de marar, 2 ceape verzi, 1 usturoi verde, 2 linguri pesmet, sare, 3 linguri mari de smantana, 2 linguri ulei masline.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora.
Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline, 5 linguri de apa si partea alba de la cele 2 cepe, taiata marunt. Cand ceapa se inmoaie, apoi adaugam smantana. Lasam sosul sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele si mai lasam la fiert pe foc mic 5 minute.
Adaugam restul de marar taiat marunt.
Putem servi aceste perisoare de primavara cu cartofi natur sau cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de primavara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor

Imi place carnea de iepure pentru ca este foarte frageda, iar in combinatie cu anumite legume si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 05 august 2011

    Tare bune trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr carne curcan tocata
  • 1 legatura mica de marar
  • 2 ceape verzi
  • 1 usturoi verde
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 3 linguri mari de smantana
  • 2 linguri ulei masline.

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

14 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
TeoBucatar

TeoBucatar (Chef de cuisine)

Tare bune trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Friptura de curcan cu carnati si cartofi