autor:

My Fancy Cake

» » Mancaruri cu carne

Perisoare de primavara cu sos de smantana

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2011

Ingrediente
300 gr carne curcan tocata, 1 legatura mica de marar, 2 ceape verzi, 1 usturoi verde, 2 linguri pesmet, sare, 3 linguri mari de smantana, 2 linguri ulei masline.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora.
Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline, 5 linguri de apa si partea alba de la cele 2 cepe, taiata marunt. Cand ceapa se inmoaie, apoi adaugam smantana. Lasam sosul sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele si mai lasam la fiert pe foc mic 5 minute.
Adaugam restul de marar taiat marunt.
Putem servi aceste perisoare de primavara cu cartofi natur sau cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de primavara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 05 august 2011

    Tare bune trebuie sa fie!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr carne curcan tocata
  • 1 legatura mica de marar
  • 2 ceape verzi
  • 1 usturoi verde
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 3 linguri mari de smantana
  • 2 linguri ulei masline.

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

18 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
TeoBucatar

TeoBucatar (Chef de cuisine)

Tare bune trebuie sa fie!

Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata