autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

PERISOARE DIN CARNE TOCATA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
Pentru perisoare:, 1kg.carne tocata de manzat(sau porc), 1 ceapa mare rosie tocata marunt, 1/2 lingurita coriandru pisat, coaja rasa de la 1 lamaie, 4-5 catei de usturoi pisati, sare si piper dupa gust, 2 linguri ulei de masline, Pentru sos:, 500g ciuperci, 6 catei de usturoi pisati, 200ml smantana pentru gatit Milli, 6 linguri vin alb, sare si piper dupa gust, 50 ml ulei de masline, 1 legatura patrunjel proaspat tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pentru perisoare:
Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa,usturoiul,coaja de lamaie si condimentele,se framanta bine.Apoi se modeleaza circa 25-30 de perisoare.Se pun perisoarele intr-o tava de aragaz unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins la 180gC circa 20 de minute.Intre timp pregatim sosul:
Intr-o tigaie mai mare(wok)se calesc ciupercile in ulei cu usturoiul,sare si piper dupa gust,apoi se adauga vinul si smantana si se las sa fiarba timp de 10 minute.Apoi in acest sos se adauga perisoarele si se mai lasa pe foc timp de 10-15 minute.Cand am oprit focul se adauga patrunjelul proaspat tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PERISOARE DIN CARNE TOCATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Bors de perisoare, din carne tocata de curcan

Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi cu smantana la cuptor

Cartofi cu smantana la cuptor

Am curatat cartofii si i-am feliat. Am uns tava cu margarina, am pus un strat de cartofi, apoi stratul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2009

    In mod sigur sunt delicioase...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Suna tare bine si aceasta reteta,draga Silvi0ara,cand o sa pot o sa o testez si pe aceasta,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru perisoare:
  • 1kg.carne tocata de manzat(sau porc)
  • 1 ceapa mare rosie tocata marunt
  • 1/2 lingurita coriandru pisat
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 500g ciuperci
  • 6 catei de usturoi pisati
  • 200ml smantana pentru gatit Milli
  • 6 linguri vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

In mod sigur sunt delicioase...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rinichi de porc cu usturoi