Pentru perisoare:
Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa,usturoiul,coaja de lamaie si condimentele,se framanta bine.Apoi se modeleaza circa 25-30 de perisoare.Se pun perisoarele intr-o tava de aragaz unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins la 180gC circa 20 de minute.Intre timp pregatim sosul:
Intr-o tigaie mai mare(wok)se calesc ciupercile in ulei cu usturoiul,sare si piper dupa gust,apoi se adauga vinul si smantana si se las sa fiarba timp de 10 minute.Apoi in acest sos se adauga perisoarele si se mai lasa pe foc timp de 10-15 minute.Cand am oprit focul se adauga patrunjelul proaspat tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii