Peste a la Suisse.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste(1 pastrav
  • mai marisor)
  • unt
  • ceapa
  • sare
  • piper roz proaspat macinat
  • vin
  • smantana
  • verdeata
  • oua

Mod de preparare

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele(pastravul) curatat si spalat. Se presara sare si piper roz proaspat macinat, se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, circa 30 minute. Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte sa-l servim la masa. Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.

Va propun in cele ce urmeaza o combinatie de peste, ceapa, smantana, verdeata si oua, usor de pregatit si de servit, care se consuma cu o garnitura usoara de cartofi si felii de lamaie.Fiecare poate folosi ce peste doreste,noua ne place pastravul.Este o mancare usoara si foarte buna,pentru organismul nostru.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise