Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele(pastravul) curatat si spalat. Se presara sare si piper roz proaspat macinat, se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, circa 30 minute. Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte sa-l servim la masa. Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.
Va propun in cele ce urmeaza o combinatie de peste, ceapa, smantana, verdeata si oua, usor de pregatit si de servit, care se consuma cu o garnitura usoara de cartofi si felii de lamaie.Fiecare poate folosi ce peste doreste,noua ne place pastravul.Este o mancare usoara si foarte buna,pentru organismul nostru.
Pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii