autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Peste afumat cu cartofi

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 decembrie 2009

Ingrediente
500 g cartofi,, 2 cepe,, 200 g peste afumat(din conserva),, 5 linguri ulei,, 2 oua,, 2 linguri otet,, sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert, in coaja(de preferat cartofi rosii ca nu se sfarama). Cand sunt fierti, se scurge apa si se lasa cartofii la racit, apoi ii curatam si ii taiem cubulete. Asezam cartofii intrun castron.
Se fierb ouale tari, se decojesc, se taie rondele, la fel si ceapa curatata se taie rondele, se pun toate peste cartofi. Adaugam otetul, sarea uleiul, piperul. Se adauga pestele din conserva, se amesteca si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salata de cartofi si peste afumat

Salata de cartofi si peste afumat

Pasul 1: Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm. Pasul 2: Pregatim aragazul si o cratita

6 voturi    6 comentarii
45 min
Salate reci
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g cartofi,
  • 2 cepe,
  • 200 g peste afumat(din conserva),
  • 5 linguri ulei,
  • 2 oua,
  • 2 linguri otet,
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Surimi cu garnitura de orez