Peste alb, in camasa de branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare,
  • cateva picaturi de lamaie,
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert),
  • cateva picaturi de otet,
  • sare,
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua,
  • 2 linguri de faina,
  • 125 g cascaval ras,
  • 1 praf de nucsoara,
  • 1 priza de piper alb macinat,
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel),
  • 3-4 linguri unt.

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta