autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste alb, in camasa de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, , cateva picaturi de lamaie, , cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), , cateva picaturi de otet, , sare, , piper negru., In plus: 4 oua, , 2 linguri de faina, , 125 g cascaval ras, , 1 praf de nucsoara, , 1 priza de piper alb macinat, , 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), , 3-4 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb, in camasa de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Linte cu pastrav in crusta de pesmet

Se fierbe lintea. Prazul se taie rondele. Usturoiul se taie marunt sau se da pe razatoarea fina.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste cu sos picant

Peste cu sos picant

Intr-o cratita cu gura mare lata se pune pe fund patrunjel si coriandu taiat bucatele si ardeii care

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau
  • merluciu) a 200 g fiecare
  • cateva picaturi de lamaie
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert)
  • cateva picaturi de otet
  • sare
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 g cascaval ras
  • 1 praf de nucsoara
  • 1 priza de piper alb macinat
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar
  • patrunjel)
  • 3-4 linguri unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Ton pe grill Ton pe grill

Se face un bait, usturoiul se da pe razatoare, se adauga uleiul, sarea piperul dupa gust si zeama de la lamaie. Se ung bucățile de

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie Somon suculent la cuptor cu sos de sampanie

Pentru inceput spalam si curatam somonul de solzi si spini. Untul il topim la microunda intr-un bol mai marisor, peste punem sucul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
MACROU LA CUPTOR