autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste alb, in camasa de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, , cateva picaturi de lamaie, , cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), , cateva picaturi de otet, , sare, , piper negru., In plus: 4 oua, , 2 linguri de faina, , 125 g cascaval ras, , 1 praf de nucsoara, , 1 priza de piper alb macinat, , 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), , 3-4 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb, in camasa de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza

10 voturi    8 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Orez cu sepie

Orez cu sepie

Se curata sepia,(i se scoate ciocul negru si se spala putin cu apa)se taie in bucatele si se amesteca

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau
  • merluciu) a 200 g fiecare
  • cateva picaturi de lamaie
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert)
  • cateva picaturi de otet
  • sare
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 g cascaval ras
  • 1 praf de nucsoara
  • 1 priza de piper alb macinat
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar
  • patrunjel)
  • 3-4 linguri unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus