autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste alb, in camasa de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, , cateva picaturi de lamaie, , cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), , cateva picaturi de otet, , sare, , piper negru., In plus: 4 oua, , 2 linguri de faina, , 125 g cascaval ras, , 1 praf de nucsoara, , 1 priza de piper alb macinat, , 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), , 3-4 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb, in camasa de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau
  • merluciu) a 200 g fiecare
  • cateva picaturi de lamaie
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert)
  • cateva picaturi de otet
  • sare
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 g cascaval ras
  • 1 praf de nucsoara
  • 1 priza de piper alb macinat
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar
  • patrunjel)
  • 3-4 linguri unt.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi