autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste alb, in camasa de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, , cateva picaturi de lamaie, , cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), , cateva picaturi de otet, , sare, , piper negru., In plus: 4 oua, , 2 linguri de faina, , 125 g cascaval ras, , 1 praf de nucsoara, , 1 priza de piper alb macinat, , 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), , 3-4 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb, in camasa de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Spaghetti cu peste

Spaghetti cu peste

Pastele se fierb si se scurg de apa si se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi. Se fierbe

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau
  • merluciu) a 200 g fiecare
  • cateva picaturi de lamaie
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert)
  • cateva picaturi de otet
  • sare
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua
  • 2 linguri de faina
  • 125 g cascaval ras
  • 1 praf de nucsoara
  • 1 priza de piper alb macinat
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar
  • patrunjel)
  • 3-4 linguri unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Seppie cu mazare