autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste alb in suc de legume

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
1 ceapa, 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina), 2 linguri mari de unt, 1 catel de usturoi, 4 fileuri de cod (salau, merluciu etc.), sare, piper, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc).,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri. - Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba. - Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic. - La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper. Se serveste cu garnitura de cartofi natur. (In loc de apa, puteti pune 400 ml apa fiarta cu Delikat sau Vegeta.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb in suc de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon cu fructe de padure

Somon cu fructe de padure

1. Se spala pestele, se taie in file, se pun condimentele dupa gust si se aseaza fileurile dezosate

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Arroz de Lapas

Arroz de Lapas

Lapas(Patella) sunt din familia molustelor cu cochilia in forma de palarie "vietnamaza" si se gaseste

9 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 legatura legume pentru supa (morcov
  • patrunjel
  • telina)
  • 2 linguri mari de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 4 fileuri de cod (salau
  • merluciu etc.)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de Macrou cu legume sotate,