Se prepara o marinata din sucul de la un lime putin ulei de masline si condimente, pestele se da cu sare si piper si se lasa 20 de min. Dupa care se pune in marinata si se mai lasa 30 de min separat se inabusesc ciupercile in unt si se aduga smantana la sfarsi si se lasa 1min la foc mic - aceasta este garnitura la peste. Pestele se pune in tigaie la foc mediu fara ulei, el exista deja de la marinata, se lasa la prajit si se mai adauga lime stors din cand in cand pana se prajeste - iti dai seama prin strapungerea carnii cu o tepusa, daca trece usor prin carne este gata. Recomand un rieslin italian. pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii