Ardeii se curata si se taie bucati,iar usturoiul si ceapa se toaca.
Pestele se taie bucati si se stropeste cu suc de lamaie;se sareaza ,se pipereaza si se acopera cu un strat gros de pesto.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc ardeii,ceapa si usturoiul.Se adauga pestele ,supa de peste si vinul si se fierbe 5-10 minute la foc mic.Se condimenteaza cu chili si se orneaza cu patrunjel verde tocat si felii de lamaie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii