autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Peste cu ardei gras

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
3 ardei grasi(1 rosu,1 galbe,1 verde),1 catel de usturoi, file de peste,1 ceapa, borcan pesto rosu,2 linguri ulei,200ml supa peste,100ml vin alb,praf de chili,patrunjel,felii de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ardeii se curata si se taie bucati,iar usturoiul si ceapa se toaca.
Pestele se taie bucati si se stropeste cu suc de lamaie;se sareaza ,se pipereaza si se acopera cu un strat gros de pesto.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc ardeii,ceapa si usturoiul.Se adauga pestele ,supa de peste si vinul si se fierbe 5-10 minute la foc mic.Se condimenteaza cu chili si se orneaza cu patrunjel verde tocat si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea

26 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Calcan prajit

Calcan prajit

1. Calcanul se curata si se portioneaza. 2. Se spala bucatile de calcan si se lasa la scurs. 3.

15 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 ardei grasi(1 rosu,1 galbe,1 verde),1 catel de usturoi, file de peste,1 ceapa, borcan pesto rosu,2 linguri ulei,200ml supa peste,100ml vin alb,praf de chili,patrunjel,felii de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pangasius cu legume