Se spala ardeii, se curata si se taie fasii subtiri. Se adauga usturoiul presat, sare, piper si frunzulitele de cimbru. Se amesteca bine compozitia, se imparte in patru si se asaza pe patru foi dreptunghiulare de pergament. Pestele, spalat si zvantat, se imparte si el in patru portii, se pune peste legume, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se-aduna marginile foilor, se strang bine si se baga la cuptorul incins la 200°C. Se lasa 40 de minute si se serveste cu un sos preparat din smantana dulce si acra, sare, piper si boia dulce. Ca garnitura: orez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii