autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu ardei la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 ardei grasi galbeni,, 2 ardei grasi rosii, , 2 catei de usturoi, , sare, , piper, , 1/2 legatura cimbru,, 600 g peste file (salau, cod, merlucius), , 2 linguri zeama de lamaie, , 150 g smantana dulce, , 150 g smantana acra, , 2 lingurite boia dulce.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata si se taie fasii subtiri. Se adauga usturoiul presat, sare, piper si frunzulitele de cimbru. Se amesteca bine compozitia, se imparte in patru si se asaza pe patru foi dreptunghiulare de pergament. Pestele, spalat si zvantat, se imparte si el in patru portii, se pune peste legume, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se-aduna marginile foilor, se strang bine si se baga la cuptorul incins la 200°C. Se lasa 40 de minute si se serveste cu un sos preparat din smantana dulce si acra, sare, piper si boia dulce. Ca garnitura: orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Peste la cuptor si salata de ardei rosu cu ton.

Punem cuptorul la incalzit la 210 grade.Ciupercile le taiem dea lungul in fisii.Ardeiul il taien

20 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii

6 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura cimbru,
  • 600 g peste file (salau
  • cod
  • merlucius)
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 150 g smantana dulce
  • 150 g smantana acra
  • 2 lingurite boia dulce.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de caras