Speli orezul si il pui la fiert in 250g apa usor sarata impreuna cu 1 lingura ulei. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de cratita.
Intr-un castron,amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piper dupa gust.
Speli fileurile de peste le usuci folosind servetele de bucatarie si le tai in 2-3 bucati pe care le treci prin amestecul pregatit.
Calesti pestele intr-o tigaie in ulei incins intorcand pe ambele parti.
Intre timp cureti si speli ardeii si ii tai in fasii dupa care ii adaugi in tigaie alaturi de peste.
Cand ardeii s-au inmuiat sarezi dupa gust.
Se asaza pe o farfurie atat pestele si ardeii cat si orezul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii