autor:

sandrei37

» » Mancaruri cu peste

Peste cu bulion si usturoi

Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1 conserva de ton maruntit in ulei, 5 catei de usturoi, o canita de bulion 100 mililitri, 1 lingurita busuioc, sare, piper dupa gust

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune tonul maruntit cu ulei intr-o cratita mica, usturoiul pisat si busuiocul, bulionul, sare si piper dupa gust, se fierbe la foc mic pina scade bulionul si este omogenizat preparatul ca o pasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu bulion si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor cu legume

Crap la cuptor cu legume

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Fileuri de peste la cuptor

Fileuri de peste la cuptor

Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul

13 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Garnitura de hrisca cu sos de peste