autor:

sandrei37

» » Mancaruri cu peste

Peste cu bulion si usturoi

Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandrei37 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1 conserva de ton maruntit in ulei, 5 catei de usturoi, o canita de bulion 100 mililitri, 1 lingurita busuioc, sare, piper dupa gust

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune tonul maruntit cu ulei intr-o cratita mica, usturoiul pisat si busuiocul, bulionul, sare si piper dupa gust, se fierbe la foc mic pina scade bulionul si este omogenizat preparatul ca o pasta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu bulion si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Pangasius cu dovlecei si sos Tzatziki

Intr-o tava se pune o folie de aluminiu si se unge cu unt. Pe ea se aseaza un strat de dovlecei curatati

10 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Saramura de crap