autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Peste cu cartofi si ceapa

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
750g crap, curatat, taiat felii si sarat, 2 cepe taiate pestisori, 800g cartofi taiati rondele si prajiti putin sau inabusiti., 300g rosi, 1/2 lamiie, patrunjel verde tocat, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se rumeneste usor in uleiul incins (sau unt) Se pun feliile de peste, se acopera cu rondele de rosii, se pune putina apa (3-4 linguri), sare si piper. In jur se pun rondelele de cartofi si se stropeste totul cu ulei sau unt. Se acopera cu un capac si se da cam 30 min la cuptor la foc moderat se scoate de la cuptor si se serveste fierbinte cu patrunjel verde presarat deasupra si cu zeama de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de merlucius cu legume

File de merlucius cu legume

Pestele se fileteaza iar apoi se marineaza cu suc de lamaie, sare, piper (aprox. 20 min) Se pune

7 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Evantai de peste  la cuptor

Evantai de peste la cuptor

Se calesc cepele in ulei pina cind devin sticloase (puneti destul ulei si amestecati destul de des,ca

4 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

    Putin cam simplu....atatea legume. Dar este in ordine daca tie iti place, eu sunt mai complicat, ca sa zic asa. Stau si ma intreb de ce sunt "adaugat ca prieten"? Nu sunt prea indulgent, dar ma cam pricep.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 750g crap
  • curatat
  • taiat felii si sarat
  • 2 cepe taiate pestisori
  • 800g cartofi taiati rondele si prajiti putin sau inabusiti.
  • 300g rosi
  • 1/2 lamiie
  • patrunjel verde tocat
  • 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Putin cam simplu....atatea legume. Dar este in ordine daca tie iti place, eu sunt mai complicat, ca sa zic asa. Stau si ma intreb de ce sunt "adaugat ca prieten"? Nu sunt prea indulgent, dar ma cam pricep.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Merluciu cu maioneza