autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu peste

Peste cu cartofi si ceapa

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
750g crap, curatat, taiat felii si sarat, 2 cepe taiate pestisori, 800g cartofi taiati rondele si prajiti putin sau inabusiti., 300g rosi, 1/2 lamiie, patrunjel verde tocat, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se rumeneste usor in uleiul incins (sau unt) Se pun feliile de peste, se acopera cu rondele de rosii, se pune putina apa (3-4 linguri), sare si piper. In jur se pun rondelele de cartofi si se stropeste totul cu ulei sau unt. Se acopera cu un capac si se da cam 30 min la cuptor la foc moderat se scoate de la cuptor si se serveste fierbinte cu patrunjel verde presarat deasupra si cu zeama de lamiie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

    Putin cam simplu....atatea legume. Dar este in ordine daca tie iti place, eu sunt mai complicat, ca sa zic asa. Stau si ma intreb de ce sunt "adaugat ca prieten"? Nu sunt prea indulgent, dar ma cam pricep.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 750g crap
  • curatat
  • taiat felii si sarat
  • 2 cepe taiate pestisori
  • 800g cartofi taiati rondele si prajiti putin sau inabusiti.
  • 300g rosi
  • 1/2 lamiie
  • patrunjel verde tocat
  • 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
samoila tudorel

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Putin cam simplu....atatea legume. Dar este in ordine daca tie iti place, eu sunt mai complicat, ca sa zic asa. Stau si ma intreb de ce sunt "adaugat ca prieten"? Nu sunt prea indulgent, dar ma cam pricep.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala