Ungeţi o tavă termorezistentă cu ulei de măsline. Ungeţi fiecare bucată de peşte cu ulei de măsline. Asezonaţi apoi puneţi pe fiecare bucată mărar mărunţit după plac.
Condimentaţi cu curry. Curăţaţi cartoful şi tăiaţi fâşii foarte subţiri (ca pentru chipsuri), apoi aşezaţi-le pe rânduri suprapuse peste carne, ca să formaţi solţi din cartofi. La final ungeţi cu ulei de măsline cartofii şi presăraţi seminţe de susan.
Coaceţi la cuptorul fierbinte pentru 25-30 de minute la temperatură ridicată, până de cartofii devin aurii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii