Peste cu crusta de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Peste cu crusta de cartofi

Ingrediente

  • 4 felii peşte (preferabil somn)
  • 2-3 cartofi
  • frunze de mărar
  • praf de curry
  • sare, piper
  • seminţe de susan
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Ungeţi o tavă termorezistentă cu ulei de măsline. Ungeţi fiecare bucată de peşte cu ulei de măsline. Asezonaţi apoi puneţi pe fiecare bucată mărar mărunţit după plac.

Condimentaţi cu curry. Curăţaţi cartoful şi tăiaţi fâşii foarte subţiri (ca pentru chipsuri), apoi aşezaţi-le pe rânduri suprapuse peste carne, ca să formaţi solţi din cartofi. La final ungeţi cu ulei de măsline cartofii şi presăraţi seminţe de susan.

Coaceţi la cuptorul fierbinte pentru 25-30 de minute la temperatură ridicată, până de cartofii devin aurii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise