Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se oparesc ile de dovlecel in apa clocotita timp de 2 min. si apoi se scurg de apa. Se stropesc cu 1lingura ulei de masline si apoi se amesteca cu albusul, pana ce acesta se distribuie uniform pe toate feliile.
Se aseaza feliile de dovlecel intr-o tava de Jena , unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 30 de min., pana se patrund si se rumenesc.
Se amesteca faina, piperul rosu si patrunjelul si se tapeteaza cu ele fileurile de peste. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie si se unge pestele cu acest amestec.
Se aseaza fileurile de peste peste dovlecel si se da la cuptor pentru 10min. pana cand pestele se patrunde si crusta se rumeneste. Preparatul se serveste cu sos de iaurt si usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii