Peste cu fasole boabe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 praz taiat in felii subtiri
  • 2 felii de telina
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 420 gr fasole alba
  • 2 rosii tocate
  • 1 concentrat de supa de pui
  • 4 bucati de peste sau conserve
  • 2-4 linguri otet

Mod de preparare

Prajim prazul, telina, morcovul, dafinul si cimbrul 10 min. Adugam fasolea, rosiile si concentratul de supa. Trecem bucatile de peste prin ulei si le punem la cuptor 10 min .Asezam amestecul de legume pe farfurii, iar deasupra punem bucatile de peste si stropim cu otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise