PESTE CU FENICUL

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de peste,
  • 4 rosii,
  • 1 bulb mare de fenicul,
  • 1 lamaie,
  • 1 pahar vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • condimente la alegere: busuioc, cimbru, chimen.

Mod de preparare

1. Intr-un vas se pun 5 linguri ulei de masline, un strat de fenicul taiat rondele, jumatate din cantitatea de rosii taiate rondele, apoi pestele, peste lamaie fara coaja taiata rondele, iar deasupra restul de rosii, sare, piper, condimente si paharul de vin.

2. Se da la cuptor pentru 30-35 minute, la 180*C.

3. Se serveste cu un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise