autor:

Bucatar-sef

» » , Mancaruri cu peste, Slow Cooking

Peste cu glazura de mustar

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Ingrediente
(2 portii), 2 buc. File de biban / salau (fara oase ), Fresh de la o lamaie mica, 2 lingurite Miere, 6 lingurite Mustar cu miere / dijon, ½ legatura Patrunjel, ½ legatura Marar, 2 lingurite rase Ierburi uscate (Provence) (optional), Sare si piper alb dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

Toaca patrunjelul si mararul marunt;

Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;

Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu glazura de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Melcisori cu scortisoara - de post la slow cooker Crock-Pot

Melcisori cu scortisoara - de post la slow cooker Crock-Pot

Pentru ca suntem in perioada postului incerc sa vin in ajutorul vostru cu cateva retete numai bune

5 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking
Prajitura cu morcovi si nuci

Prajitura cu morcovi si nuci

De foarte mult timp ma tot gandesc sa fac o prajitura cu morcovi si intr-un final chiar am ajuns

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • (2 portii)
  • 2 buc. File de biban / salau (fara oase )
  • Fresh de la o lamaie mica
  • 2 lingurite Miere
  • 6 lingurite Mustar cu miere / dijon
  • ½ legatura Patrunjel
  • ½ legatura Marar
  • 2 lingurite rase Ierburi uscate (Provence) (optional)
  • Sare si piper alb dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Slow Cooking

Iepure cu vegetale si smantana Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ardei umpluţi (slow cooker) Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc,

6 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot