autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu hrean

Autor: gigi ivan (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gigi ivan (Bucatar)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2007

Ingrediente
Fileuri de peste,frunze de hrean,ulei,usturoi,patrunjel verde,1/2 lamaie, lingura de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 25 min

38 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste (de care avem),pe care am presarat putina sare si eventual cateva frunze de patrunjel verde, se inveleste intr-o frunza de hrean, se pune intr-o tava cu putin ulei,o lingura de apa,sau vin alb,un catel de usturoi si se pune in cuptor pt circa 25 min.Cand este gata,se stoarce lamaia deasupra,si se serveste cu mamaliguta. Un paharel de vin alb,sec,este binevenit!Hrenul,patrunjelul si usturoiul,au proprietati si gusturi total opuse,dar pentru gurmanzi,pentru cei care stiu sa aprecieze o mancare buna,aici e tot secretul! Pentru cei cu mai multa rabdare si gusturi mai rafinate,le recomand,ca in tava,alaturi de vin si usturoi,sa puna cateva cubulete de rosii,cateva felii de morcov,masline negre,2-3 ciuperci,pentru a prepara un sos,care da un gust deosebit acestui preparat!Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Medalioane de Pescada cu creveti

Medalioane de Pescada cu creveti

1) Medalioanele se condimenteazã cu sare, piper, usturoi, vin, lapte si sucul de lãmâie. Se

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

38 voturi

Ingrediente

  • Fileuri de peste,frunze de hrean,ulei,usturoi,patrunjel verde,1/2 lamaie, lingura de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume