autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu hrean

Autor: gigi ivan (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gigi ivan (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2007

Ingrediente
Fileuri de peste,frunze de hrean,ulei,usturoi,patrunjel verde,1/2 lamaie,o lingura de vin alb

Dificultate: Medie Timp: 25 min

38 voturi

Mod de preparare

Fileul de peste (de care avem),pe care am presarat putina sare si eventual cateva frunze de patrunjel verde, se inveleste intr-o frunza de hrean, se pune intr-o tava cu putin ulei,o lingura de apa,sau vin alb,un catel de usturoi si se pune in cuptor pt circa 25 min.Cand este gata,se stoarce lamaia deasupra,si se serveste cu mamaliguta. Un paharel de vin alb,sec,este binevenit!Hrenul,patrunjelul si usturoiul,au proprietati si gusturi total opuse,dar pentru gurmanzi,pentru cei care stiu sa aprecieze o mancare buna,aici e tot secretul! Pentru cei cu mai multa rabdare si gusturi mai rafinate,le recomand,ca in tava,alaturi de vin si usturoi,sa puna cateva cubulete de rosii,cateva felii de morcov,masline negre,2-3 ciuperci,pentru a prepara un sos,care da un gust deosebit acestui preparat!Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii

Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

25 min

38 voturi

Ingrediente

  • Fileuri de peste,frunze de hrean,ulei,usturoi,patrunjel verde,1/2 lamaie,o lingura de vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din carne de crab