Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei de masline, se tapeteaza cu folie de aluminiu in care se aseaza pestele, cartofii si morcovii curatatai si taiati felii, se presara vegeta, se stropeste cu zeama unei lamai si o cana de apa. Se da la cuptorul incins pentru 40 de minute, verificand din cand in cand sa nu scada apa prea tare. Dupa 40 de minute se pune si mazarea si se mai lasa 2-3 minute. Intre timp se pregateste sosul de iaurt sau smantana : se curata 3 catei de usturoi, se piseaza, se adauga iaurtul si se sareaza. Ciuperciile(congelate sau din conserva) se soteaza 10 minute in putin ulei de masline, se adauga piper, patrunjel si sare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii