Peste cu legume

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Peste cu legume

Ingrediente

  • 4 file de peste
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 pahar apa
  • Zeama de la o lamaie
  • Sare
  • Piper
  • 2 rosii

Mod de preparare

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele. Spalam si taiem rosiile rondele. Spalam si taiem patrunjel. Punem pestele intr un vas de yena punem legumele, sare, piper , ulei, vinul si apa. Acoperim cu hartie de aluminiu. Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem acoperit 45 de minute, apoi luam aluminiu si mai lasam in cuptor 20-25 minute. Servim cu zeama de lamaie. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor