autor:

cheche

» » Mancaruri cu peste

Peste cu legume la cuptor

Autor: cheche (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cheche (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
2buc peste(cod,macrou),2 cepe, morcov, rosie,ulei,300ml suc de rosii,ardei rosu si galben,suc de la jumatate de lamaie, pt peste

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust.
Ceapa se taie solzisori,morcovul rondele,ardeii fasii si rosia bucati.
Intr-o tava se pune uleiul,pestele,legumele,se toarna bulionul cu sucul de lamaie,sare si piper si se baga la cuptor pt 25-30 minute.
Tava se acopera cu folie de aluminiu si in ultimele 10 minute se scoate folia.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu ce prefera fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

Se curăță peștele (de solzi și de resturile de măruntaie, dacă mai este cazul) se spală bine

27 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Silvy

    Silvy (Chef de cuisine):

    Am pregatit pestele in acest mod pentru masa de revelion 2011.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Mihaela Tica , 04 mai 2015

    fara orez era mai fain, cu pestele in mijloc ,doar el este vedeta ;)

  • Fara foto

    Mari Cata , 09 martie 2015

    Hai la masa.

  • Fara foto

    Jean Prunescu , 23 noiembrie 2014

    De ce ai marginalizat pestele pe farfurie....?

    • Fara foto

      Costina Daniela Mocanu , 08 aprilie 2014

      sa gustam....

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Arata foarte bine, intr-adevar este si foarte gustos.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Aspectos si sunt convinsa ca si gustul este pe masura.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      WooW ce prezentare de revista !! Felicitari !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Arata tare bine farfurioara ta si deja salivez dupa asa o bunatate.

    • cheche

      cheche (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      multumesc... a fost si foarte gustos si se poate consuma si rece,e foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Sunt fan peste,iar pestele tau arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2buc peste(cod,macrou),2 cepe, morcov, rosie,ulei,300ml suc de rosii,ardei rosu si galben,suc de la jumatate de lamaie, pt peste

Raporteaza reteta

Retete
de cheche
Tort cu iaurt de fructe

Tort cu iaurt de fructe

Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de lamaie

Tort de lamaie

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina si coaja rasa de lamaie.Compozitia

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Torturi
Paste bolognese

Paste bolognese

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie se incinge putin ulei

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Arata foarte bine, intr-adevar este si foarte gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste cu cartofi la cuptor