Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust.
Ceapa se taie solzisori,morcovul rondele,ardeii fasii si rosia bucati.
Intr-o tava se pune uleiul,pestele,legumele,se toarna bulionul cu sucul de lamaie,sare si piper si se baga la cuptor pt 25-30 minute.
Tava se acopera cu folie de aluminiu si in ultimele 10 minute se scoate folia.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu ce prefera fiecare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii