Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Peste cu legume la cuptor

Ingrediente

  • Peste 1-1,5 kg (8 buc medii, oricare doriti)
  • Ceapa alba 3 buc
  • Morcovi 3 buc
  • Rosii 2 buc
  • Ulei floarea soarelui 50 ml
  • Sare 1 lingurite (dupa gust)
  • Piper negru 0,5 lingurite
  • Busuioc uscat 1 lingurite

Mod de preparare

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior.

Ceapa se taie fidea, morcovii rondele, rosiile felii groase. Toate se adauga intr-un bol in care adaugati sare, piper, busuioc si ulei.

In tava se aranjeaza uniform legumele peste care se aseaza bucatile de pese taiate in bucati medii. Deasupra se unge cu putin ulei (maioneza) pentru a forma crusta.

Se lasa la cuptor pentru 1-1,5 ore.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor