Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior.
Ceapa se taie fidea, morcovii rondele, rosiile felii groase. Toate se adauga intr-un bol in care adaugati sare, piper, busuioc si ulei.
In tava se aranjeaza uniform legumele peste care se aseaza bucatile de pese taiate in bucati medii. Deasupra se unge cu putin ulei (maioneza) pentru a forma crusta.
Se lasa la cuptor pentru 1-1,5 ore.
Sa aveti pofta!
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii