Autor: Trasca Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
Eu am folosit pentru 2 crapi:, , 1 morcov mare, , 1 ardei capia, , 1 ardei gras, , 2 rosii mari si coapte, , 1 ceapa, , 2 linguri bulion de rosi, , , piper, , sare, , foi de dafin, , cateva frunze de patrunjel, , ulei sau untura 2 linguri, , , , Sos:, , 1 capatana de usturoi, , 1 jumatate de ceasca de vin, , uitasem: si suflet :)))

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Spalati bine pestele,il ungeti cu untura ,il presarati cu piper si sare,punem morcovul ras pe deasupra pestelui,punem cu lingura bulion deasupra pestelui, apoi ceapa taiata solzisori,ardeiul,rosile taiate rondele,cativa catei de usturoi si foi de dafin.

Bagam tava la cuptor.

Pregatim un sos: facem mujdeiul si adaugam jumatatea de ceasca de vin, amestecam si inainte cu 5 minute de a scoate tava de la cuptor adaugam sosul.



*nu va sfiiti sa puneti vin (pentru cei ce incearca pentru prima data) ii va da o savoare magica, incercati!

*il puteti decora altfel...imaginatie...



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la cuptor (economic)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton

Salata de ton

Se taie salata, castravetii, rosiile (fara pulpa), ardeiul gras, ceapa jouliene si se amesteca cu

10 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata Caesar

Salata Caesar

Crutoanele de casa Cele 2 bucati de toast se taie in bucati de cca 1,5 cm; se pun intr-o tava de

32 voturi    27 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Arata grozav!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • Eu am folosit pentru 2 crapi:
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii mari si coapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion de rosi
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • cateva frunze de patrunjel
  • ulei sau untura 2 linguri
  • Sos:
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 jumatate de ceasca de vin
  • uitasem: si suflet :)))

Raporteaza reteta

Retete
de Trasca Alina
Chec pufos si delicios

Chec pufos si delicios

Se freaca spuma o cana de zahar cu galbenusurile, pana devine ca o crema,se adauga pe rand zaharul

47 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura simpla cu bezea

Prajitura simpla cu bezea

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful

20 voturi    10 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Gelatina se pune intr-o cescuta cu o parte din zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute.[nu va

11 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi

Marian (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata " Dezlegare la peste "