Spalati bine pestele,il ungeti cu untura ,il presarati cu piper si sare,punem morcovul ras pe deasupra pestelui,punem cu lingura bulion deasupra pestelui, apoi ceapa taiata solzisori,ardeiul,rosile taiate rondele,cativa catei de usturoi si foi de dafin.
Bagam tava la cuptor.
Pregatim un sos: facem mujdeiul si adaugam jumatatea de ceasca de vin, amestecam si inainte cu 5 minute de a scoate tava de la cuptor adaugam sosul.
*nu va sfiiti sa puneti vin (pentru cei ce incearca pentru prima data) ii va da o savoare magica, incercati!
*il puteti decora altfel...imaginatie...
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii