Autor: Trasca Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2010

Ingrediente
Eu am folosit pentru 2 crapi:, , 1 morcov mare, , 1 ardei capia, , 1 ardei gras, , 2 rosii mari si coapte, , 1 ceapa, , 2 linguri bulion de rosi, , , piper, , sare, , foi de dafin, , cateva frunze de patrunjel, , ulei sau untura 2 linguri, , , , Sos:, , 1 capatana de usturoi, , 1 jumatate de ceasca de vin, , uitasem: si suflet :)))

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

Spalati bine pestele,il ungeti cu untura ,il presarati cu piper si sare,punem morcovul ras pe deasupra pestelui,punem cu lingura bulion deasupra pestelui, apoi ceapa taiata solzisori,ardeiul,rosile taiate rondele,cativa catei de usturoi si foi de dafin.

Bagam tava la cuptor.

Pregatim un sos: facem mujdeiul si adaugam jumatatea de ceasca de vin, amestecam si inainte cu 5 minute de a scoate tava de la cuptor adaugam sosul.



*nu va sfiiti sa puneti vin (pentru cei ce incearca pentru prima data) ii va da o savoare magica, incercati!

*il puteti decora altfel...imaginatie...



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la cuptor (economic)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata din icre de crap cu ceapa

Salata din icre de crap cu ceapa

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele

9 voturi    13 comentarii
20 min
Salate cu peste
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Creveti se decorticeaza si se spala din abundenta..(decorticare..se desface carapacea incepand de

4 voturi    5 comentarii
25 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2011

    Arata grozav!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • Eu am folosit pentru 2 crapi:
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii mari si coapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion de rosi
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • cateva frunze de patrunjel
  • ulei sau untura 2 linguri
  • Sos:
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 jumatate de ceasca de vin
  • uitasem: si suflet :)))

Raporteaza reteta

Retete
de Trasca Alina
Chec pufos si delicios

Chec pufos si delicios

Se freaca spuma o cana de zahar cu galbenusurile, pana devine ca o crema,se adauga pe rand zaharul

47 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura simpla cu bezea

Prajitura simpla cu bezea

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful

20 voturi    10 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Gelatina se pune intr-o cescuta cu o parte din zeama de compot, sa se umfle minim 10 minute.[nu va

11 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi

Marian (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica