autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu mancarica de castraveti

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g file de cod sau alt peste alb, , 1 ceapa, , 2 linguri de unt, , sare, , piper, , 1/8 apa fiarta cu Delikat, , 5 linguri de smantana, , 800 g castraveti verzi, , 2 linguri faina, , 2-3 fire de marar verde, , capere (la alegere).

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata castravetii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele cu o lingurita, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se toaca marunt. - Se caleste ceapa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga castravetii, se sareaza, se pipereaza. Se lasa sa se inabuse putin, apoi se toarna peste ei smantana amestecata cu apa fiarta cu Delikat. Se lasa sa fiarba zece minute, cu capac. - Se spala fileurile de peste, se usuca. Se condimenteaza si se tavalesc prin faina. Se infierbanta restul de unt si se prajesc fileurile de peste pe ambele parti, circa 7-8 minute. Se serveste pestele cu mancarica de castraveti, presarata cu marar tocat si, eventual, cu capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu mancarica de castraveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g file de cod sau alt peste alb
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • 1/8 apa fiarta cu Delikat
  • 5 linguri de smantana
  • 800 g castraveti verzi
  • 2 linguri faina
  • 2-3 fire de marar verde
  • capere (la alegere).

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata