Se curata castravetii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele cu o lingurita, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se toaca marunt. - Se caleste ceapa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga castravetii, se sareaza, se pipereaza. Se lasa sa se inabuse putin, apoi se toarna peste ei smantana amestecata cu apa fiarta cu Delikat. Se lasa sa fiarba zece minute, cu capac. - Se spala fileurile de peste, se usuca. Se condimenteaza si se tavalesc prin faina. Se infierbanta restul de unt si se prajesc fileurile de peste pe ambele parti, circa 7-8 minute. Se serveste pestele cu mancarica de castraveti, presarata cu marar tocat si, eventual, cu capere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii