autor:

» » Mancaruri cu peste

Peste cu morcov si cartofi

Autor: Mihaela D (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela D (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
1 peste proaspat, ulei de masline, 1 morcov, 1 cartof, usturoi, 1 lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele se spala si se lasa intreg. Morcovul si cartoful se dau prin razatoare. Se prepara o pasta din morcov ,cartof, usturoiul taiat marunt, zeama de la o lamaie,ulei de masline ,sare si piper. Cu o jumatate din pasta ungeti pestele iar cealalta jumatate se introduce in peste. Acesta se pune intr`un castron si se lasa acoperit 30 min. Dupa cele 30 de min se pune intr`o tava cu putin ulei de masline si se baga la cuptor aproximativ 45 min.
Numarul cartofilor si al morcovilor variaza in functie de marimea pestelui. Sper sa va placa...pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu morcov si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 peste proaspat
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

File de peste in sos picant cu legume File de peste in sos picant cu legume

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin.

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Pastrav cu sos la Dubletta