Se curata pestele se spala si se lasa intreg. Morcovul si cartoful se dau prin razatoare. Se prepara o pasta din morcov ,cartof, usturoiul taiat marunt, zeama de la o lamaie,ulei de masline ,sare si piper. Cu o jumatate din pasta ungeti pestele iar cealalta jumatate se introduce in peste. Acesta se pune intr`un castron si se lasa acoperit 30 min. Dupa cele 30 de min se pune intr`o tava cu putin ulei de masline si se baga la cuptor aproximativ 45 min.
Numarul cartofilor si al morcovilor variaza in functie de marimea pestelui. Sper sa va placa...pofta buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii