autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu morcov si cartofi

Autor: Mihaela D (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela D (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
1 peste proaspat, ulei de masline, 1 morcov, 1 cartof, usturoi, 1 lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele se spala si se lasa intreg. Morcovul si cartoful se dau prin razatoare. Se prepara o pasta din morcov ,cartof, usturoiul taiat marunt, zeama de la o lamaie,ulei de masline ,sare si piper. Cu o jumatate din pasta ungeti pestele iar cealalta jumatate se introduce in peste. Acesta se pune intr`un castron si se lasa acoperit 30 min. Dupa cele 30 de min se pune intr`o tava cu putin ulei de masline si se baga la cuptor aproximativ 45 min.

Numarul cartofilor si al morcovilor variaza in functie de marimea pestelui. Sper sa va placa...pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu morcov si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Salau bonne femme

Salau bonne femme

Curatati ceapa si patunjelul şi tocati-le marunt. Ungeţi o tava de iena încapatoare, cu unt.Apoi

15 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Scrumbiile curățate, spălate și șterse bine, se crestează pe ambele părți. În primul

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Crap fript cu sarmouzak