Se curata pestele se spala si se lasa intreg. Morcovul si cartoful se dau prin razatoare. Se prepara o pasta din morcov ,cartof, usturoiul taiat marunt, zeama de la o lamaie,ulei de masline ,sare si piper. Cu o jumatate din pasta ungeti pestele iar cealalta jumatate se introduce in peste. Acesta se pune intr`un castron si se lasa acoperit 30 min. Dupa cele 30 de min se pune intr`o tava cu putin ulei de masline si se baga la cuptor aproximativ 45 min.
Numarul cartofilor si al morcovilor variaza in functie de marimea pestelui. Sper sa va placa...pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii