Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii