autor:

breje ionela

» » Mancaruri cu peste

Peste cu orez si ciuperci

Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
1 kg crap, 200g ciuperci, 250g orez, 3 cepe, 200ml ulei, 100ml vin alb, 1 cub unt, 2 linguri delikat legume, tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap în crusta de nuci

Crap în crusta de nuci

Bucatile de peste se spala ,se usuca folosind un prosop absorbant si apoi se condimenteaza cu sare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Hamsie de mare prajita

Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Pastrav rasol cu cartofi natur