autor:

breje ionela

» » Mancaruri cu peste

Peste cu orez si ciuperci

Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
1 kg crap, 200g ciuperci, 250g orez, 3 cepe, 200ml ulei, 100ml vin alb, 1 cub unt, 2 linguri delikat legume, tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou crocant

Macrou crocant

Macroul spalat, sters im prosop de hartie il tropesc, cu zeama de lamaie.Las cateva minute. Incorporez

21 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Icre de casa

Icre de casa

Se pun icrele in apa la desarat pentru aproximativ 30 minute dupa care se scurg si se pun intr-un

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)