Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii