autor:

breje ionela

» » Mancaruri cu peste

Peste cu orez si ciuperci

Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: breje ionela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2010

Ingrediente
1 kg crap, 200g ciuperci, 250g orez, 3 cepe, 200ml ulei, 100ml vin alb, 1 cub unt, 2 linguri delikat legume, tarhon

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea

26 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste
File de peste,prajit

File de peste,prajit

Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale